Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mort de beat, un bărbat din Căpâlniţa și-a abandonat mașina după ce a provocat un accident rutier

Foto cu caracter ilustrativ

După ce au găsit un autoturism avariat, cu motorul şi roţile calde, poliţiştii au identificat, tot „la cald”, conducătorul auto, acesta fiind „încălzit” la rândul său, cu 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 31.05.2020, în jurul orei 08:40, poliţiştii unui echipaj aflat în serviciul de patrulare, supraveghere și control al traficului rutier pe D.N. 13/A, au observat un autoturism avariat în afara părţii carosabile, în apropierea localităţii Băile Homorod.

După ce s-au convins că autoturismul a fost implicat într-un accident, având urme de impact şi airbag-urile frontale deschise, poliţiştii au constatat că atât discurile şi plăcuţele de frână cât şi capota motorului degajau căldură, situaţie în care era de presupus că evenimentul s-a produs cu puțin timp în urmă.

Tot în scurt timp, ca rezultat al activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii au identificat un bărbat de 53 de ani, din comuna Căpâlniţa, bănuit de producerea accidentului, care avea 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru conducere sub influenţa alcoolului.

  • IPJ HarghitaFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *