Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Motocicletă căutată în Grecia, găsită la Mereşti

Foto cu caracter ilustrativ

 

Motocicletă căutată de autorităţile din Grecia, identificată de poliţiştii harghiteni la Mereşti, condusă de un localnic cu permis necorespunzător.

La data de 12 august 2020, în jurul orei 17:10, un bărbat de 50 de ani, din comuna Mereşti, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea, pe D.J. 132/A, o motocicletă fără numere de înmatriculare.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că permisul de conducere prezentat era necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul respectiv.

Mai mult, în urma verificărilor efectuate cu privire la motocicleta în cauză, poliţiştii au constatat că aceasta figurează ca fiind căutată pentru confiscare de autoritățile din Grecia.

Astfel, autovehiculul a fost infdisponibilizat în vederea clarificării situaţiei juridice a acestuia, iar pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducere fără permis.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *