Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mulțumim maghiarilor care ne-au urat ”La mulți ani” de ziua României

Mulțumim tuturor, dar în special maghiarilor care ne-au urat ”La mulți ani” de ziua României.
Am fost plăcut impresionați să vedem atât de mulți maghiari  care iau în considerare Ziua Națională a României și mai ales care ne iau în considerare pe noi, ca publicație.
Deși zecile de urări au fost primite în privat și nu au fost făcute publice, probabil de frica reacțiilor extremiste ale altor maghiari, este clar că ceva se schimbă în Harghita. Maghiarii încep să iasă din întunericul în care erau ținuți și ne bucurăm că putem să fim aproape de ei.
Vă mulțumim pentru toate urările transmise ieri și mai ales vă mulțumim că într-un număr atât de mare rezonați cu publicația noastră.
Primari maghiari, politicieni maghiari, maghiari oameni simpli… sperăm să vină ziua în care acești oameni să se poată exprima liber și noi să facem publice sutele de mesaje primite pentru că, dacă le facem publice numele acestor oameni acum, le-am face rău. Harghita încă nu este un județ unde maghiarii să poată măcar să vorbească liberi, dar vom lupta alături de ei pentru a-și câștiga acest drept.
Mulțumim pentru urări și mulțumim că ne citiți.

Iosub Robert

PS: Sunt absolut uimit. Nu mă așteptam la mai mult de 10-20 de urări din partea maghiarilor din Harghita. E clar că acest lucru care s-a întâmplat ieri ne onorează, ne bucură dar ne și obligă. Mulți maghiari chiar văd o speranță în această publicație. Vă mulțumesc.
Un comentariu la “Mulțumim maghiarilor care ne-au urat ”La mulți ani” de ziua României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.