Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Nici corupția nu mai funcționează în parametrii în Harghita

După cum am aflat cu toții din comunicatul DNA, o judecătoare din Harghita, Elena Poiană, a luat mită pentru a lăsa în libertate niște infractori periculoși pentru societate, adică niște tâlhari.
Că o judecătoare este coruptă asta nu e nimic nou, dar pentru 2000 de euro să își riște libertatea și cariera un magistrat, este o mare problemă pentru județul în care funcționează. Înseamnă că în Harghita corupția a depășit orice imaginație și a coborât atât de jos încât, dacă ai bani, poți face cam ce vrei în acest județ.
Pai, dacă un judecător de penal costă 2000 de euro în Harghita, înseamnă că un polițist de la circulație ar trebui să închidă ochii pentru 20-30 de euro iar un procuror pentru 1000. Este jale cu acest mercurial scăzut al șpăgilor. Cred că din acest motiv nici prostituția nu mai funcționează în Harghita, că na …ce să mai ceară săraca prostituată dacă un judecător de penal e așa de ieftin.
Trebuie neapărat să se facă ceva în acest județ unde chiar nimic nu mai funcționează ca lumea. Lăsând gluma la o parte, credem că serviciile și DNA ar trebui să intre mai serios în Harghita căci, după cum se vede, corupția a atins nivele de neconceput într-o țară civilizată. Dacă tâlharii scapă cu 2000 de euro, pai politicienii sau funcționarii corupți dorm liniștiți … nu e normal.
Oricum, doamna judecătoare Elena Poiană este o rușine și pentru ceilalți judecători corupți din țară care merg cu prețuri mult mai mari și vine tanti Poiană și strică piața …

D.E.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.