Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O clădire, trei instituții: o nouă reabilitare

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a semnat astăzi, 31 iulie 2020 contractul de execuție privind reabilitarea clădirii internatului Liceului Tehnologic „Székely Károly”. În clădirea respectivă funcționează Grădinița „Csipike”, internatul pentru elevii liceului „Székely Károly” și a Școlii Profesionale Speciale „Szent Anna” – astfel beneficiarii investiției sunt trei instituții.

În clădirea instituțională se educă elevii cu diferite vârste și categorii sociale: la parter funcționează Grădinița „Csipike”, pe trei etaje funcționează internatul Liceului Tehnologic „Székely Károly”, tot aici sunt cazați elevii Școlii Profesionale Speciale „Szent Anna”. Clădirea internatului cu o capacitate de 200 de elevi, respectiv a grădiniței este ultima, care face parte din reabilitarea celei 11 de clădiri de instituții de învățământ din Miercurea Ciuc, finanțate din Programul Operațional Regional, axa 3.1B.

Contractul de execuție a fost semnat cu societatea Tectum Company SA. Valoarea contractului este 3.561.708,28 de lei, iar durata contractului este 6 luni. Finanțarea UE este 2,29 milioane de lei, iar statul cofinanțează cu 351 de mii de lei. Restul de 913 mii de lei este asigurat din bugetul local.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *