O companie locală va putea furniza cornurile pentru încă trei localități din Harghita

0

Articol disponibil în: Română

Noi reclamații au fost trimise la OPC Harghita și DSVSA Harghita privind serviciile unei firme din Turda, conform cărora produsele de panificație livrate sunt de slabă calitate, în multe cazuri nu este indicat pe ambalaj termenul de valabilitate, fiind menționate și condițiile de transport, șoferul lăsând produsele în fața ușii.

Consiliul Județean Harghita- instituția responsabilă de contract- în conformitate cu termenii acordului, a notificat firma respectivă cu privire la reclamațiile primite, ceea ce duce la rezilierea contractului pentru încă trei localități.

Conform regulamentului, cel puțin două reclamații, confirmate de autoritățile competente, referitoare la un lot trebuie trimise pentru a se putea desface contractul. Acest lucru s-a întâmplat în cazul a două loturi (microregiuni), la unul aparținând instituții de învățământ din Toplița, la cel de-al doile lot instituții de învățământ din Căpâlnița și Vlăhița. Rezilierea unui contract afectează aproximativ un număr de 2650 de copii.

Ne străduim de ani de zile să îmbunătățim calitatea programului lapte-corn. În acest scop, facem eforturi să atragem cât mai mulți întreprinzători locali, deoarece calitatea produselor de panificație și produselor lactate sunt puternic influențate de distanța și condițiile în care sunt livrate. Este important pentru noi toți să avem o dietă sănătoasă pentru copiii noștri, dar ar trebui să se țină seama și de faptul că pentru mulți este unica masă sigură pe zi. Dacă ne unim forțele putem schimba lucrurile!– a declarat Csaba Borboly, președintele CJ Harghita.

Anul acesta s-a procedat deja la o reziliere de contract, și s-a reușit încheierea unui alt contract de furnizare cu o firmă locală, care va asigura produse de bună calitate.

Csaba Borboly a reiterat faptul, că numai în urma plângerilor oficiale depuse la OPC se pot rezilia contractele încheiate cu furnizorii de cornuri. Nu este suficientă strângerea de semnături!

CJ Harghita roagă părinții, ca pe lângă strângerea de semnături să ducă produsele de slabă calitate la OPC, cu numele, adresa și semnătura reclamantului. Acest lucru este important, deoarece numai în baza a două plângeri oficiale se poate demara procesul de desfacere a contractului de furnizare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy