Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O conductă de gaz, fisurată în incinta unei benzinării din Odorheiu Secuiesc. Circulația rutieră este închisă pe ambele sensuri

O conductă de gaz a fost fisurată,  luni seara, în incinta unei benzinării din municipiul Odorheiu Secuiesc, în urma acroșării acesteia de către un autocamion.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de stingere, care asigură măsurile de prevenire a unor situații de urgență.

Potrivit ISU Harghita, a fost balizată zona pe strada Beclean, circulația fiind închisă pe ambele sensuri.  Echipa de intervenție a distribuitorului de gaze a sosit la locul evenimentului, urmând să intervină pentru obturarea sau sigilarea conductei fisurate.

Totodată, IPJ Harghita a informat că echipajul care s-a deplasat la faţa locului a închis total circulaţia pe strada Beclean, până la remedierea problemei.

Update: Echipa de intervenție a distribuitorului de gaze a remediat defecțiunea. Misiunea s-a finalizat.




Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.