Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

O depășire neregulamentară a scos pe câmp o rulotă și un autoturism

Accident rutier produs pe D.N. 13/A, între Vlăhiţa şi Miercurea Ciuc, pe fondul unei depăşiri neregulamentare

La data de 08.10.2018, în jurul orei 16:30, M.Z. de 44 de ani, din oraşul Vlăhiţa, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/A, dinspre municipiul Miercurea Ciuc spre localitatea sa de domiciliu, a efectuat o manevră de depășire a unui ansamblu de vehicule condus de V.A. de 48 de ani, din oraşul Sovata, judeţul Mureș, care tracta o rulotă, precum şi a unui autoturism condus de R.C. de 37 de ani, din localitatea Hemeiuș, judeţul Bacău, iar la un moment dat a acroșat lateral atât rulota cât şi ultimul autoturism.

În urma impactului rulota şi primul autoturism au părăsit partea carosabilă şi au ajuns pe câmp, iar pasagera din acest autoturism, G.Z. de 35 de ani, din oraşul Vlăhița, a fost rănită uşor.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *