Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O distracție în felul secuilor la Ditrău

„Distracția Secuiască” a devenit deja o tradiție în cercul tinerilor din comuna Ditrău. Acest eveniment va avea loc în perioada 3 – 4 septembrie, la o cabană ( după ieșirea din Ditrău,către Tulgheș). În anii precedenți acest eveniment a avut loc la Casa Drumarului,  Țengheler. Organizatorii s-au schimbat între timp, dar evenimentul tot atrage tinerii din Ditrău. Evenimentul este organizat de patru ani de către Forumul Tineretului din Ditrău.

Tinerii vor participa în echipe și vor da dovada că munca în echipă își are rostul. Ca să aibă rezultate trebuie să fie bine organizați, să se susțină reciproc și să aibă încredere. Într-o echipă pot participa între 15-20 de persoane. Conform organizatorilor, până acum s-au înscris 4 echipe.
Probele la care vor participa sunt probe de abilitate. În prima zi echipele vor găti împreună, dar a doua zi va avea loc un concurs gastronomic. Participanții vor dormi în corturi.
Echipele se vor întâlni sâmbătă 3 septembrie, la ora 9:00, în fața Casei de Cultură, de unde se vor deplasa cu un tractor până la cabană. La ajungere echipele se vor înregistra, după care își vor ridica corturile.

FB_IMG_1472634527073
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.