Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O femeie bănuită de sustragerea unor ventilatoare de evacuare a fumului dintr-un bloc din Miercurea Ciuc, identificată de polițiști

Duminică, 9 mai 2021, în jurul orei 12:00, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată de un localnic despre faptul că, persoane necunoscute i-au sustras două ventilatoare de evacuare a fumului, din casa scării unui bloc unde efectua lucrări, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 1.400 de lei.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, care în scurt timp, prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu operativitate şi profesionalism, a identificat o femeie de 54 de ani, din comuna Ciceu, bănuită de comiterea faptei.”, a transmis IPJ Harghita.

Faţă de persoana în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, în cauză fiind continuate cercetările în vederea stabilirii întregii sale activităţi infracţionale şi luării măsurilor legale ce se impun, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *