Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O femeie din Harghita dată dispărută, găsită moartă pe un câmp. Decesul ar fi survenit în urma hipotermiei

O femeie de 43 de ani, din localitatea Joseni, dată dispărută zilele trecute, a fost găsită moartă pe un câmp, pe raza localității Borzont, decesul survenind, cel mai probabil, din cauza hipotermiei.

Potrivit purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, inspector principal Robert Costan, dispariţia a fost anunţată în data de 8 ianuarie, de mama femeii care le-a spus poliţiştilor că fiica sa a plecat de la domiciliu în data de 7 ianuarie.

Aceasta ar fi suferit de afecţiuni psihice, iar din verificările poliţiştilor a reieşit faptul că femeia ar mai fi plecat şi anterior de la domiciliul ei.

Din păcate, aceasta a fost găsită decedată pe un câmp, din zona Borzont. La examinarea suprafaței exterioare a cadavrului, polițiști nu au identificat urme de violență, iar decesul ar fi survenit în urma hipotermiei. Corpul neînsuflețit a fost transportat la Spitalul din Gheorghieni, în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările sunt continuate de către polițiști, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.
La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că femeia, de 43 de ani, din Joseni, ar fi plecat de la domiciliu. Din verificările polițiștilor a reieșit faptul că aceasta ar mai fi plecat și anterior de la domiciliul ei.
”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita.

Pentru găsirea persoanei în cauză, polițiștii au constituit echipe de căutare împreună cu pompieri și voluntari, a mai transmis sursa citată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.