Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O femeie din județul Harghita, urmărită internațional, prinsă de polițiștii ieșeni

Polițiștii din Iași, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române, au depistat o femeie, urmărită internațional sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, faptă ce ar fi fost comisă în Ungaria.

La data de 2 decembrie a.c., polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Iași au depistat o femeie, de 34 de ani, din județul Harghita, urmărită internațional.

Pe numele acesteia, autoritățile din Ungaria au emis un mandat european de arestare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune, faptă ce ar fi fost comisă pe teritoriul Ungariei.

Pentru depistarea celei în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE al Centrului de Cooperare Polițienească Internațională din cadrul Poliției Române.

Femeia a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași, fiind luată măsura reținerii acesteia în vederea prezentării la Curtea de Apel Iași, care va dispune cu privire la predarea către autoritățile din Ungaria.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.