Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

O localnică de 72 de ani, din comuna Praid, a fost găsită de poliţişti în scurt timp de la sesizarea dispariţiei sale

Foto cu caracter ilustrativ

Bătrânica, plecată cu o zi înainte într-o direcţie necunoscută şi găsită în localitatea de domiciliu, fusese dată dispărută şi spre sfârşitul anului trecut, când poliţiştii au găsit-o în Gara CFR Braşov.

La data de 12.02.2020, în jurul orei 09:20, Secția 3 Poliție Rurală Odorheiu Secuiesc a fost sesizată despre faptul că, la data de 11.02.2020, în jurul orei 16:00, o localnică de 72 de ani, din comuna Praid, a plecat voluntar spre o locație necunoscută, fără ca membrii familiei să ştie unde se află.

În derularea activităţilor specifice de cercetare şi investigaţie, poliţiştii au avut în vedere toate elementele de interes operativ referitoare la persoana dispărută, inclusiv faptul că aceasta a mai plecat într-un loc necunoscut familiei sale şi în cursul lunii noiembrie 2019, când a fost găsită de poliţişti în Gara CFR Braşov, punctul terminus al călătoriei sale fiind aleatoriu.

Astfel, întrucât din datele şi indiciile obţinute în etapa incipientă a anchetei nu se putea contura o destinaţie concretă, poliţiştii au demarat activităţile specifice în cazurile dispariţiilor de persoane, inclusiv prin darea în urmărire la nivel naţional, în paralel cu cele de verificare, căutare şi scotocire la nivel local, pornind de la locul dispariţiei şi mărind aria vizată, în cercuri concentrice.

Drept urmare, prin acoperirea tuturor traseelor posibile şi a zonelor în care s-ar fi putut afla bătrânica, în mai puţin de două ore de la sesizarea dispariţiei sale, aceasta a fost găsită de poliţişti, pe raza satului Praid.

Deşi nu putea furniza date despre locul sau locurile în care s-a aflat în intervalul de timp în care a fost plecată de acasă, bătrânica era nevătămată, stare în care a fost încredinţată familiei sale.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *