O mașină a ars în totalitate în urma unui accident în Tulgheș

0

Articol disponibil în: Română

Neadaptarea vitezei pare să fie cauza unui accident rutier, produs pe raza comunei Tulgheş, în urma căruia autoturismul implicat a fost distrus în totalitate de incendiul izbucnit în urma coliziunii cu un parapet metalic.

La data de 17.09.2015, în jurul orei 00:15, T.P.D. de 40 de ani, din comuna Tulgheş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Pintic din localitate, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul şi a intrat în coliziune cu un parapet metalic, aflat pe partea stângă a drumului.

În urma impactului autoturismul a luat foc şi a fost distrus în totalitate, iar conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la Spitalul Municipal Topliţa, unde i s-au recoltat şi probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy