Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O nouă ediție a Galei Sportivul Anului, la Miercurea Ciuc

Primăria municipiului Miercurea Ciuc organizează pentru a doua oară Gala Sportivul Anului, în cadrul căreia îi vor fi premiați cei mai buni sportivi  care au obținut cele mai bune rezultate în perioada 1 ianuarie – 1 decembrie 2022. Spre deosebire de anul trecut, când câștigătorii au primit pachete cadou și plachete comemorative, anul acesta vor fi oferite și și premii în bani.

 

Municipalitatea consideră că este important ca sportivii, echipele și antrenorii din Miercurea Ciuc să simtă că orașul le apreciază sacrificiile și aduce un omagiu realizărilor lor extraordinare. Această gală este, de asemenea, o ocazie excelentă de a oferi o prezentare a vieții sportive plină de culoare din orașul nostru„, a declarat viceprimarul Sógor Enikő

Explicând contextul premierii, viceprimarul a precizat că la gala din 29 decembrie vor fi acordate două tipuri de premii. Premiile profesionale vor fi acordate pentru 14 categorii diferite celor mai buni sportivi, echipe și antrenori din 2022. Primăria lansează în această săptămână un apel pentru antrenorii din oraș, care au timp până pe 12 decembrie să completeze formarul online pus la dispoziție cu această ocazie, în care pot preciza cele mai bune rezultate ale sportivilor și echipelor lor din 2022. Pe baza rezultatelor împărtășite de antrenori, cele mai bune rezultate la cele 14 categorii vor fi stabilite de Comitetul Sportiv, din care fac parte sportivi, antrenori, jurnaliști și reprezentanți ai sportului din municipiu: Tófalvi Éva, Rosetti Karikás Emőke, Bachner István, Márton Simon, Dobos László, Kopacz Gyula, Ábrahám Előd, Trandafir Norbert, Darvas Attila, Szép Zoltán, Pál-Pál Előd, Szikszai Tamás, Sógor Enikő și Miklós Edit.

Trei sportivi individuali (András Vivien – biatlon, Szőcs Elemér – judo, Róbert Tămîrjan – para duathlon-triathlon) și trei echipe (Sporclub Miercurea-Ciuc – hochei pe gheață, FK Csíkszereda U19 – fotbal, CSS Miercurea-Ciuc U16 – hochei pe gheață) vor concura pentru Premiul Publicului, selectat de Comitetul Sportiv. Votul public a fost făcut live luni, 28 noiembrie,  pe paginile de Facebook: Primăria Miercurea Ciuc și Csíkszereda Városháza. Fiecare like corespunde unui vot și sunt valabile doar like-urile de pe cele două pagini menționate. Vor fi luate în considerare like-urile primite până la data de 16 decembrie, ora 12:00.
Sógor Enikő a precizat faptul că scopul Premiului Publicului este de a promova sportul de competiție și de a mobiliza publicul.

Gala din acest an va avea loc  joi, 29 decembrie, ora 18:00, la cinematograful Csíki Mozi. Evenimentul este deschis publicului. Sportivii și antrenorii premiați vor primi un pachet cadou, o plachetă comemorativă și un premiu în bani.

  • informații și foto furnizate de Biroul de presă al Primăriei municipiului Miercurea CiucLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.