Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O persoană de 35 ani din Topliţa este cercetată penal după ce a furat cafea și băuturi alcoolice

O persoană de 35 ani din Topliţa este cercetată penal, fiindcă ar fi sustras bunuri din incinta unei unităţi comerciale.

În data de 23.02.2016, Poliţia municipiului Topliţa a fost sesizată, prin SNUAU 112, despre faptul că în incinta unei unităţi comerciale din localitate a fost depistată o persoană care ar fi sustras bunuri . La faţa locului s-a deplasat un echipaj de siguranţă publică care a stabilit că V.V.E., de 35 ani, din Topliţa a pătruns în incinta unei unităţi comerciale, a luat de pe raft un pachet de cafea şi două sticle cu băuturi alcoolice, după care ar fi încercat să părăsească locaţia respectivă, fără a achita contravaloarea bunurilor în cauză.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre soluţionare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Sursa IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.