Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

O persoană decedată, 3 răniţi grav şi 4 răniţi uşor în urma răsturnării a două autoturisme

La data de 06.02.2016, în jurul orei 18:05, K.L. de 44 de ani, din comuna Ciceu, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 12A, dinspre comuna Lunca de Sus către Miercurea-Ciuc, la km 17+950 m în zona Vârfului Frumoasa, într-o curbă periculoasă spre dreapta, semnalizată corespunzător, pe un carosabil uscat, nu a redus viteza de deplasare şi a pierdut controlul asupra autoturismului, care a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a drumului şi a rulat într-o râpă pe o distanță de circa 50 de metri, după care a intrat în coliziune frontală cu o stâncă.

Din accident a rezultat decesul numitei O.Z. de 41 de ani, rănirea gravă a lui T.S. de 40 de ani şi rănirea uşoară a numitei T.M. de 37 de ani, a lui K.A. de 37 de ani şi a conducătorului auto, acesta nefiind sub influenţa băuturilor alcoolice, situaţie în care cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă  şi vătămare corporală din culpă.

În seara zilei următoare, 07.02.2016, în jurul orei 20:30, B.V. de 33 de ani, din municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autovehicul pe D.N.E. 578, pe direcţia Sfântu Gheorghe – Miercurea-Ciuc, la km 50+900 m în localitatea Tuşnad Nou, nu a adaptat viteza la condiţiile de  drum, pe un carosabil alunecos, răsturnându-se într-o râpă, la circa 50 de metri.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea gravă a pasagerilor G.C. de 39 de ani şi N.L.P. de 40 de ani, ambii din municipiul Galaţi, precum şi rănirea uşoară a conducătorului auto, acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, pe numele său fiind întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În ambele cauze, la finalizarea cercetărilor, vor fi propuse soluţii legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Sursa IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.