Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

O persoană muşcată de o viperă în Harghita!

vipera-3111 persoane s-au prezentat, de la începutul sezonului călduros şi până în prezent, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, după ce au fost muşcate de căpuşe, iar două, în urma muşcăturilor de şarpe, a declarat managerul unităţii medicale, dr. Demeter Ferenc.

Potrivit acestuia, numărul muşcăturilor de căpuşe a crescut progresiv, odată cu mijlocul lunii aprilie, cazurile fiind semnalate cu precădere în perioadele călduroase în care oamenii ies la iarbă verde.
Spre deosebire de anii trecuţi, cei care au fost muşcaţi de căpuşe s-au prezentat imediat la medic şi nu s-au înregistrat cazuri grave, cu plăgi neglijate.
De la începutul sezonului călduros s-au înregistrat şi două muşcături de şarpe, în ambele cazuri pacienţii fiind în afara oricărui pericol. Într-unul din cazuri a fost vorba despre o mușcătură de viperă.

Radio România Tg. Mureş
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *