O sută de steaguri pentru Harghita și Covasna de la un luptător

0

Articol disponibil în: Română

O suta de steaguri pentru Harghita si Covasna de la un luptator. Efort sustinut, jerta si credinta.
Nu este usor. Darius stie acest lucru. El este poet, dar si soldat, luptator in „Legiunea Straina”, om de onoare, om de cuvant si fapta. In acest moment se afla la „capatul lumii”, dar de fapt este aici, in sufletul Tarii, alaturi de baiatul lui, alaturi de fratii lui luptatori pentru România din Harghita si Covasna.
O suta de steaguri pentru Harghita si Covasna de la un luptator Meronia Drapelele si stemele statelor Europei 44.145 RON Alaturi de noi. Români pentru Români. Sunt sigur ca acolo unde este el are tot felul de griji, printre care si aceea de a nu muri. Cu toate astea, a crezut de cuviinta ca este bine ca de 1 Decembrie românii din Harghita si Covasna sa primeasca steaguri tricolore, semnele solidaritatii noastre, a considerat ca este bine ca acei români de acolo sa nu se mai simta singuri.
Mi-a trims in cont o suma de bani. Am comandat (si primit) cu acesti bani o suta de steaguri Acestea vor ajunge in mainile copiilor români din Harghita si Covasna. Vor creste cu ele langa Icoana, nu vor uita ce sange au. Nu sunt vorbe mari, acolo, unde nici macar scoli cu predare in limba româna nu mai exista, acolo este nevoie de tricolorul national. Acolo este nevoie de noi toti. Din adancul inimii iti multumesc Darius, pentru steaguri, dar mai ales iti multumesc pentru ca il cresti pe baiatul tau ca luptator. Hristos sa te ocroteasca!
Suntem Români pentru Români, suntem alaturi de fratii nostri din Harghita si Covasna. De 1 Decembrie si de Sfantul Nicolae le vom darui românilor o mie de steaguri precum si cadouri pentru copiii lor. Le vom darui recunostinta noastra. Sa fii român in Harghita si Covasna nu este usor, de aceea conteaza ca noi, cei din restul Tarii, sa fim alaturi de ei, sa le aratam acest lucru.
Pentru Actiunea din 1 Decembrie exista doua centre in care puteti trimite steaguri tricolore ce vor ajunge in Harghita si Covasna: Brasov si Târgu-Mures. Pentru Brasov: Tîrnoveanu Mihai, Brasov, str. Liviu Cornel Babes, nr 15, bl. 20, sc. C, ap. 1. Cod Postal 500423, tel. 0722566606).
Pentru Târgu Mures steagurile se vor centraliza la sediul ziarului „Cuvântul liber”. In vederea indeplinirii acestei Actiuni, avem deschise doua conturil a BRD. Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU).
Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA. Banii trimisi vor fi folositi pentru achizitionarea steagurilor, precum si a pachetelor pentru copii.
Sursa: glasul.info
100-de-steaguri-730x430
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy