Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Oameni de afaceri și politicieni s-au întâlnit la Gheorgheni

Organizată de Consiliului Județean Harghita, și  Asociației Oamenilor de Afaceri – ARBOR din Gheorgheni, sub patronajul Primăriei Gheorgheni, la 13 noiembrie a avut loc „Conferința de dezvoltare economică din Bazinul Gheorgheni”. La conferință au luat cuvântul, printre alți Bajkó Tibor – președintele asociației ARBOR,arbor Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita și Nagy Zoltán, viceprimar cu atribuții de primar din Gheorgheni. Totodată a fost prezent și a luat cuvântul  și senatorul Tánczos Barna, liderul grupului UDMR din Senatul României.

Printre participanți au fost prezenți conducătorii instituțiilor județene și al unităților administrativ teritoriale, oameni de afaceri și contabili. Înainte de a masă s-a desfășurat o scurtă prezentare plenară, după care s-au dezbătut problemele sub formă de masă rotundă.

Putem spera că această conferință este un prim pas pentru dezvoltarea situației economice din zona Gheorgheni, dar se pune întrebarea de ce este organizat de un om de afaceri care are contracte pe banii publici cu participarea unor politicieni trimiși în judecată pentru fapte de corupție și cu participarea unor primării care sunt implicate în fapte dubioase? Oare nu mai sunt oameni de afaceri si politicieni curați în Harghita?

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.