Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Odorheiu Secuiesc: Trei tineri teribiliști, puși pe distrus în parcul municipal, s-au ales cu amenzi de 4.000 de lei

Marți, 8 iunie,  în parcul municipal din Odorheiu Secuiesc, mai multe persoane au distrusghivecele de flori și tomberoanele de colectare a deșeurilor.
Vestea privind această ispravă a ajuns și la urechile Poliției Locale, care a primit mai multe apeluri telefonice și mesaje care aveau legătură cu acest caz.
„Colegii noștri, de îndată cum au aflat despre acest caz, au început căutările pentru a putea identifica făptașul/făptașii și pentru a-i trage la răspundere. În câteva ore s-a reușit identificarea făptașilor, aceștia au fost însoțiți la sediul Poliției Locale, unde cei trei și-au recunoscut fapta, în legătură cu care și-au exprimat regretele și au prezentat scuzele. Având în vedere pagubele produse, pe baza legislației în vigoare, persoanele responsabile pentru ruperea florilor, distrugerea ghivecelor de flori și a tomberoanelor au fost somate să achite contravaloarea acestora.  Totodată, cei trei tineri au fost amendați cu câte 4.000 lei/persoană.”,  a precizat Poliția Locală a municipiului Odorheiu Secuiesc.
Primăria municipiului Odorheiu Secuiesc, la scurt timp după producerea incidentului, a înlocuit ghivecele pentru flori și tomberoanele.
„Protejarea mediului în care trăim, păstrarea imaginii unui municipiu curat și ordonat este responsabilitatea noastră, a tuturor. De aceea, faptele asemănătoare prin care este deteriorată imaginea municipiului o considerăm inacceptabilă, prin urmare este datoria noastră să tragem la răspundere făptuitorii, conform atribuțiilor conferite de lege.”, a mai punctat Poliția Locală  a municipiului Harghita.
Aveți grijă de mediul care vă înconjoară, de obiectele, plantele și persoanele din jur!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *