Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ora Pământului în Miercurea Ciuc

Pe data de 19 martie de la ora 20.30 aproape pretutindeni pe mapamond se sting luminile pentru o oră, pentru Ora Pământului. Municipiul Miercurea Ciuc se va alătura şi în acest an campaniei mondiale de protecţie a naturii numită „Ora Pământului”. Sâmbătă, pe 19 martie, începând cu ora 20.30 se va întrerupe iluminatul public stradal. Municipiul aderă în acest fel din nou la acţiunea localităţilor din România, care se simt responsabili faţă de soarta mediului înconjurător, şi acţionează în acest sens prin renunţarea la iluminatul public timp de o oră.
Comparativ cu problemele de mediu care au o amploare mondială, această mică schimbare în conduita noastră de viaţă pare un pas mărunt, dar adăugându-se la celelalte acţiuni mondiale şi locale pentru contracararea fenomenului de seră, reprezintă contribuţia noastră sinceră la rezolvările problemelor cu bătaie lungă. În ziua de 19 martie, la ora 20.30 să stingem lumina, să deconectăm aparatura electrică şi în locuinţele noastre, iar prin acest gest să participăm la campania de salvare a mediului înconjurător!

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc

17 martie 2016
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.