Orașul Gheorgheni – cele mai proaste străzi din România

1

Articol disponibil în: Română

canal-gheorgheni

Încă de acum 20 de ani toți șoferii de mașini știu că atunci când ajung în Gheorgheni trebuie să fie foarte atenți la gurile de canal care sunt la alt nivel decât șoselele. Din păcate, această problemă de infrastructură există și astăzi deși zeci de politicieni au tot promis o rezolvare dar nu au făcut absolut nimic spre disperarea locuitorilor din Gheorgheni. Investiția în aducerea la nivel cu asfaltul a gurilor de canal nu este nici pe departe mare, dacă e să te uiți la ce bani s-au pavele-gheorghenicheltuit total inutil în acest oraș.
Și dacă ar fi doar problema canalelor nu ar fi poate atât de grav, dar începând de la bulevardul din centrul orașului și până la ultima alee dintre blocuri, drumurile arată jalnic. Nici un oraș din România nu se mai poate ”mândri” cu o infrastructura rutieră atât de distrusă.
În tot acest context dezastruos, municipalitatea a decis să pună pavele pe o stradă cu case, semn că prioritățile sunt altele decât cele așteptate de oamenii care plătesc taxe și impozite în acest oraș.

D.E.

1 Comentariu
  1. Szabolcs spune

    Am fost și eu vara asta acolo. Eram șocat de starea străzilor de acolo. Sunt străzi mai mari unde nunumai că asfalt nu există, ci sunt gropi imense neastupate unde te scufunzi cu mașina. Seara nu aveam curajul să circul acolo cu mașina.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy