Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Panică mare în UDMR

Mai multi cetățeni din Miercurea Ciuc ne-au semnalat că ieri, joi, 8 decembrie, au fost asaltați cu telefoane dar și cu vizite la ușile lor de către oameni ai UDMR care i-au întrebat dacă merg la vot și dacă votează UDMR. Acest lucru i-a deranjat foarte tare întrucât, deși aparentă era nevinovată, ea a fost percepută ca o formă agresivă de campanie pentru a-i obliga pe oameni să voteze împotriva dorinței lor.
Stimați politicieni din Harghita, haideți să-i lăsăm pe oameni să decidă ei dacă merg la vot și dacă decid așa, să-i lăsăm să decidă singuri pe cine votează. Să avem încredere în gândirea lor și în decizia lor, pentru că, dacă li se tot impune o anumită opțiune prin a-i înfricoșa că dacă nu iese un anumit candidat sau partid cade cerul, e complet fals și nu arată decât desconsiderarea oamenilor, a capacității lor de gândire.
Și după cum vedem noi, nu și politicienii care nu doresc să vadă asta, oamenii s-au cam deșteptat și nu mai ascultă ordinele politice ale unor persoane care nu au făcut nimic pentru ei atâția ani.
Mai mult de atât, stau și mă întreb: dacă de 26 de ani harghitenii votează în continuu UDMR și le este din ce în ce mai rău și o duc din ce în ce mai greu, de ce nu schimbă odată clasa politică maghiară, căci înțeleg că sunt și alte partide maghiare, sau, de ce nu, partide mari, gen PSD sau PNL, care sunt sigur la butoane și de abia așteaptă să fie votați în Harghita ca să arate ei ce multe pot face pentru maghiari. Mă uit la comuna Tulgheș din Harghita și ar trebui să se uite la această comună toți maghiarii. E o comună cu populație mixtă, maghiari – români, și au un primar de la PSD. Păi câte fonduri au primit oamenii ăștia de la guvern și câtă susținere au, nu o sa vadă UDMR-ul nici în o mie de ani …
Important este ca cetățenii din Harghita să se gândească de o mie de ori când pun ștampila căci altfel urmează iar 4 ani de sărăcie și nevoi.

I.R.
3 comentarii la “Panică mare în UDMR

  1. cizmas

    Poate mai interesant ar fi de menționat că la biserică popa minte cu nerușinare, că vezi doamne dacă nu intră udemereu în parlament nu o să mai aibă loc Pelerinajul de le Șumuleu că o să-l interzică! Ce bazaconii pot să scoată unii pe gură numai să rămână sus la ciolan! Păi cum adică? Păi dacă intră udemereu în parlament papă și gura la popă ceva, dacă nu, vai și joj!

    Raspunde
  2. Mm

    Ăștia sunt mult mai răi decât cei din partidele normale (ca ei nu sunt partid normal, constituit pe doctrine democratice) si mult mai mincinoși si manipulatori. De popii din zona nici nu mai zic, cardasia e de pe vremea lui Ceașcă si se pierde în timp.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.