Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Părinţi şi copii accidentaţi pe D.N. 15, în comuna Corbu

Foto cu caracter ilustrativ

 

Părinţi şi copii accidentaţi pe D.N. 15, în comuna Corbu, după ce peste autoturismul în care se aflau a căzut o parte din încărcătura de deşeuri lemnoase, a unui autocamion care s-a răsturnat.

La data de 29 octombrie 2020, în jurul orei 13:00, un bărbat de 53 de ani, din judeţul Suceava, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format din autotractor şi semiremorcă încărcată cu deşeuri din material lemnos, pe D.N. 15, în comuna Corbu spre oraşul Borsec, într-o curbă la dreapta a intrat în balans şi a trecut pe contrasens, apoi s-a răsturnat în șantul de pe partea stângă a drumului, moment în care o parte din încărcătură a căzut peste un autoturism condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Tulgheș.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea uşoară a conducătorului de autoturism şi a pasagerelor acestuia, o femeie de 35 de ani şi două copile de 5 şi 9 ani, toate din comuna Tulgheş, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.