Patrula de reciclare Harghita, premiul trei în competiția națională

0

Articol disponibil în: Română

Patrula judeteana din Harghia a câștigat premiul III in competitia nationala a editiei 2014-2015. Profesorii si elevii harghiteni inscrisi in program au reusit sa aduca in județ un trofeu national. Prin creativitatea si tencitatea lor de informare si constientizare, au reusit să mobilizeze comunitatile, firmele si institutiile locale si au avut o contributie importanta la succesul rasunator al editiei 2014-2015, la care s-a atins un nou record: peste 510.000 kg DEEE colectate!

Este un motiv de mândrie și optimism pentru copiii din Patrulă, dar și pentru toți românii faptul că fiecare ediție a acestui program depășește cu mult recordul celei precedente. Până acum, patrulele au reușit să convingă românii să trimită la reciclare, legal și civilizat, peste 1.300.000 de kg, din care peste 510.000 kg numai în această ediție! Merită felicitați atât ei, cât și Suporterii lor – părinții, vecinii, firmele, instituțiile și celelalte școli care au colectat sau casat deșeuri electrice pentru a-i susține. De aceea îi vom sărbători împreună” declară Alexandra Arnăutu, managerul programului.

Premiile oferite de Asociația RoRec vor reprezenta echipamente electrice pentru uz didactic sau, la alegere,  susținerea  organizării unei excursii cu tematică ecologică.
Patrulele județene premiate își vor sărbători victoria alături de Suporterii lor la un eco-party plin de surprize, ateliere distractive și muzică la Complexul Turistic Izvorul Muresului pe 2 octombrie

Slider-ZiuaPatrulei

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy