Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

La Gheorgheni nici măcar DNA-ul nu mai sperie pe nimeni …

Este de notorietate dosarul DNA al fostului primar din Gheorgheni cum dealtfel este de notorietate că denunțătorul principal este fostul director al firmei ce administra Lacul Roșu. Ei bine, ca și cum nu ar exista instituții ale statului în Gheorgheni, prietenii primarului anchetat de DNA fac numai probleme denunțătorului încercând să îl dea afară din serviciu, să nu-i dea salariul și multe alte șicane care în altă țară ar fi considerate intimidarea martorilor sau a denunțătorului, adică fapte penale.
Pentru că informațiile noastre au venit pe surse din interiorul primăriei Gheorgheni și nu le puteam verifica, am întrebat direct victima ce se întâmplă:

În legătură cu salariul dvs. de la firma de turism de la Lacul Rosu, ce s-a mai întâmplat, căci eu am auzit în zona primăriei ceva de genul că nu vi s-a dat…

Noul administrator, care a venit după mine, și eu sunt angajat pe post de director, a refuzat fără motiv să-mi dea salariile cuvenite pe baza contractului individual de munca pe luna septembrie și octombrie.

Ce a motivat? Nu l-ați întrebat?

L-am întrebat de mai multe ori și asa a zis ” Ca așa vreau eu”.

De ce bănuiți că vi se întâmplă aceste lucruri?

Eu consider că este o răzbunare împotriva mea și împotriva colegilor mei care au dat declarații în fața organelor de cercetare penală și în fața organelor de justiție în legătură cu fostul primar Mezey Janos și împotriva părții responsabile civile din dosar, adică municipiul Gheorgheni.

Vă dați seama că acuzația dvs. este una chiar de natură penală, înseamnă influențarea justiției. Aveți vreun element care să vă ducă la aceste concluzii, v-a spus ceva noul director, s-a întâmplat ceva?

Am auzit că vor să mă și demită și toți colegii care au declarat pentru justiție și pentru adevăr vor fi demiși din societate, toți martorii în dosar ca să zicem așa. În legătură cu aceste manevre, am constatat că numitul Rusu împreună cu mafia politică locală, ca să îi zicem așa, care stau în spatele lui, cu această ocazie, cu retinerea salariului meu și cu alte modificări, au făcut și mai multe infracțiuni, de exemplu fals, uz de fals, instigare la fals.

Din cauza stresului cu ocazia răzbunării m-am îmbolnăvit pe fond nervos. Am mers la noul director, domnul Rusu, și am cerut o adeverință medicală din care să rezulte că sunt asigurat. Contabilul a semnat dar el a refuzat semnătura acesteia și am fost nevoit să mă duc la CNAS ca să procur o adeverință din care să rezulte că sunt asigurat. Am fost în concediu de boală și refuză și plata indemnizației în legătură cu concediul medical. Consider că asta poate fi o răzbunare.

Aveți de gând să sesizați aceste fapte la vreun organ de cercetare penală?

Da, și mai consider că au mai făcut și infracțiunea de fraudă electronică. Zilele astea voi depune o plângere la organele competente penale.

Concluzia nu poate fi decât una. La Gheorgheni nici măcar de DNA nu se mai tem șmecherii, că despre celelalte instituții …parcă nici nu ar exista în acest oraș … Chiar mă întreb, oare serviciile astea cu băieți cu ochi albaștri nu au nici un om la Gheorgheni? Chiar nu vede nimeni cine face legea aici?

I.R.
Un comentariu la “La Gheorgheni nici măcar DNA-ul nu mai sperie pe nimeni …

  1. mircea ivan

    La astia nu le e frica nici de Dumnezeu, ce ne mai miram de asta??? In tara asta orice e posibil. Rusu ala ia salariul degeaba. Cica face informar turistica in Gheorgheni? Pentru cine? Ne spune si noua primaria cati turisti au fost la Gheorgheni anul asta? Sa vedem daca se justifica postul lui Rusu.
    Domnul ziarist, intrebati primaria ce salariu are Rusu acolo unde lucreaza? Sa stim si noi cat ii da mafia politica locala salariu la personajul asta ca sa fie cu ei.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *