Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Pentru c-a fost agitat şi nu s-a legitimat, poliţiştii l-au luat și la Tulgheş l-au internat

Pentru c-a fost agitat şi nu s-a legitimat,

Poliţiştii l-au luat, la Tulgheş l-au internat,

Iar după ce s-a calmat şi-a-nceput a fi tratat,

Acum e îngrijorat, căci penal e cercetat…

 

La data de 13 octombrie 2020, în jurul orei 19:30, un echipaj din cadrul Poliţiei Municipiului Odorheiu Secuiesc, aflat în serviciul de patrulare pe raza de competenţă, a oprit pentru control un autoturism care circula pe strada 1 Decembrie 1918.

„În timpul îndeplinirii atribuţiilor de serviciu în acest caz, poliţiştii au observat în autoturism un pasager care avea o atitudine bizară, mai întâi bănuitoare, apoi agitată şi în cele din urmă violentă, agresivitatea acestuia manifestându-se şi prin refuzul vehement de a se legitima şi de a-şi declina identitatea. În aceste condiţii poliţiştii au procedat la imobilizarea, verificarea şi controlul corporal, cel în cauză fiind identificat în persoana unui localnic de 36 de ani, asupra căruia a fost descoperită o cutiuță metalică, în care se aflau trei mucuri, posibil de canabis, precum și o rolă cu foiță pentru confecționarea țigaretelor.”,  a transmis IPJ Harghita.

Faţă de cel în cauză Judecătoria Odorheiu Secuiesc a dispus internarea la Spitalul de Neuropsihiatrie Tulgheș, situaţie în care poliţiştii l-au escortat şi depus la unitatea medicală respectivă, iar cazul a fost preluat pentru competentă cercetare şi soluţionare, de specialiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita, care urmează să desfăşoare activităţi specifice, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.