Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Percheziții în Harghita la persoane banuite de contrabandă cu ţigări şi alcool

La această oră, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice efectuează 72 de percheziții domiciliare, în județele Mureș, Harghita, Suceava și în municipiul București, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări și alcool.

La data de 17 decembrie a.c., polițiști specializați în investigarea criminalității economice ai Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Poliției Române, efectuează 72 de percheziții în județele Mureș, Harghita, Suceava și în municipiul București.

Perchezițiile domiciliare sunt desfășurate pentru destructurarea unui grup infracțional specializat în comiterea de infracțiuni prevăzute de Codul Vamal și Codul Fiscal, contrabandă cu țigări și alcool.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, fiind vizată activitatea infracțională a 7 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

În fapt, mai multe persoane din municipiul Târgu-Mureș sunt bănuite că ar fi constituit o rețea ilegală de comercializare de țigarete netimbrate și alcool nefiscalizat, sustrăgându-se de la plata impozitelor și taxelor aferente.

La acțiune participă polițiști din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice — I.G.P.R., polițiști de investigare a criminalității economice din Mureș, Harghita, Suceava, de investigații criminale și de la acțiuni speciale.

Activitățile beneficiază de suportul de specialitate al Serviciului Român de Informații.

La percheziții participă și jandarmi.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.