Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Percheziții în Harghita și Bacău și mandate de aducere a persoanelor care au profanat cu saci negri crucile eroilor români în cimitirul din Valea Uzului

Extremiștii maghiari care au acoperit crucile eroilor români cu saci de gunoi în Cimitirul militar din Valea Uzului, sunt trași la răspundere. Joi dimineață, au avut loc percheziții în mai multe locații din Harghita și Bacău și potrivit unor informații pe care le-am obținut pe surse, urmează probabil rețineri și arestări în acest dosar. 

În această dimineaţă, poliţiştii de investigaţii criminale şi criminalişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, cu sprijinul poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita efectuează 5 percheziţii domiciliare la imobilele unor persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi furt, comise în zona Valea Uzului.

Percheziţiile au loc pe raza judeţelor Bacău şi Harghita. De asemenea, poliţiştii au pus în executare patru mandate de aducere, bănuiţii fiind conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, informează IPJ Bacău.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *