Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Percheziții la domiciliul unui bărbat din Gheorgheni: sute de articole pirotehnice şi documente de studii, posibil falsificate, descoperite de poliţişti

Foto cu caracter ilustrativ

 

Sute de articole pirotehnice şi documente de studii, posibil falsificate, descoperite de poliţiştii harghiteni în urma unei percheziţii domiciliare, la un bărbat din municipiul Gheorgheni.

La data de 15 decembrie 2020, poliţiştii harghiteni au efectuat o percheziție domiciliară la imobilul unui bărbat de 47 de ani, din municipiul Gheorgheni, în baza unui mandat emis în acest sens de Judecătoria Constanța.

În urma acestei activităţi operative, poliţiştii au descoperit și ridicat mai multe documente de studii susceptibile a fi falsificate/contrafăcute, respectiv diplome de absolvire a unor instituții de învățământ și foile matricole aferente acestora.

Tot în timpul efectuării percheziţiei, poliţiştii au descoperit şi 361 de articole pirotehnice de diferite modele și categorii, respectiv circa 5,5 kg de baterii de artificii, artificii și petarde, pentru care bărbatul nu avea documente legale de proveniență și nu era autorizat pentru operațiuni cu astfel de articole.

Obiectele pirotehnice au fost predate specialiştilor din cadrul I.P.J. Harghita, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept.

De asemenea, înscrisurile ridicate urmează să fie înaintate organului care a emis mandatul de percheziție.

  • IPJ Harghita
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *