Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Persoană care se sustrăgea executării pedepsei închisorii, depistată de polițiștii harghiteni

În urma unei acțiuni efectuate de către polițiștii Serviciului Investigații Criminale și cei ai Secției 1 de Poliție Rurală Miercurea Ciuc, sprijiniți de luptători ai Serviciului Acțiuni Speciale, a fost depistată o persoană care se sustrăgea executării pedepsei închisorii.

„La data de 3 aprilie a.c., polițiștii au depistat o femeie de 26 de ani, din Ciceu, pe numele căreia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Aceasta a fost condamnată la data de 30 martie a.c. de către Judecătoria Miercurea Ciuc la o pedeapsă privativă de libertate de 4 ani și 4 luni, pentru comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat.
Întrucât persoana în cauză se sustrăgea executării pedepsei s-a constituit o echipă complexă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale și ai Secţiei 1 de Poliţie Rurală Miercurea Ciuc. În urma investigațiilor, femeia a fost depistată de către polițiști pe raza localității Ciceu.”, informează IPJ Harghita.

Polițiștii au condus-o pe aceasta la Penitenciarul din Miercurea Ciuc, unde au depus-o în vederea executării pedepsei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.