Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Peste 140 de polițiști harghiteni vor fi în stradă cu ocazia minivacanței de Ziua Unirii Principatelor Române

În această perioadă, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Harghita vor acționa pe raza întregului județ, cu efective suplimentare față de dispozitivul curent, pentru îndeplinirea responsabilităților necesare asigurării unui climat corespunzător de ordine și siguranță publică, și pentru prevenirea producerii oricăror evenimente negative.

Astfel, în perioada 20–24 ianuarie, peste 140 de polițiști vor acționa zilnic, în sistem integrat, împreună cu jandarmi, pompieri, precum și cu reprezentanții celorlalte instituții ale statului, cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice. Efectivele de poliție planificate în serviciu vor desfășura activități pe două paliere, unul este cel de prevenire și descurajare a faptelor antisociale, iar al doilea este cel de combatere și de impunere fermă a legii.

La datorie, în această minivacanță, se află și echipajele de poliţie rutieră care sunt prezente în zonele turistice, dar şi pe principalele artere, pentru prevenirea accidentelor şi fluidizarea traficului. În perioada de referință, în scopul reducerii riscului rutier, aceștia vor folosi la capacitate și cu eficiență maximă aparatura de supraveghere a traficului și de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor.
Pentru evitarea accidentelor, recomandăm cetăţenilor să manifeste o atitudine preventivă în ceea ce priveşte circulaţia pe drumurile publice, prin adaptarea vitezei la condiţiile meteorologice şi a celor din trafic.

Polițiștii harghiteni vă doresc un weekend liniștit, fără evenimente negative!

  • informații furnizate de Biroul de presă al IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.