Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Peste 17.000 de ţigarete de contrabandă, confiscate de poliţiştii harghiteni

Joi, 20 mai 2021, poliţiştii harghiteni au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară  și trei mandate de percheziție a autovehiculelor.

„La data de 20 mai 2021, prin exploatarea profesionistă a unor date şi indicii cu valoare operativă, obţinute în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate în cadrul unui dosar de urmărire penală aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, poliţiştii harghiteni au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară  și trei mandate de percheziție a autovehiculelor

Activităţile poliţieneşti, efectuate pentru descurajarea persoanelor fizice de a desfășura activități ilicite de deținere și comercializare a alcoolului etilic și a țigaretelor netimbrate sau timbrate necorespunzător, au vizat un bărbat de 36 de ani, din comuna Lueta.

Această amplă acţiune a avut ca rezultat descoperirea şi indisponibilizarea mai multor bunuri, respectiv 17.020 de ţigarete, 24 de litri de alcool, un cazan de țuică alambic şi 47 de cutii cu aproximativ 2.000 de articole pirotehnice, în valoare totală de circa 20.000 de lei.”, transmite IPJ Harghita.

Faţă de bărbatul din comuna Lueta a fost luată măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a acestuia şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *