Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Peste 200 de arbori care riscau să cadă pe carosabil, îndepărtați de pe marginea DN 13A, ruta Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Brașov  anunță că peste 200 de arbori, care riscau să cadă pe carosabil, au fost îndepărtați de pe marginea DN 13A, pe ruta Miercurea Ciuc – Odorheiu Secuiesc.

DRDP Brasov (captură foto)

„Mulțumim ocoalelor silvice din zonă pentru colaborare, administratorii fondului forestier fiind singurii care pot face astfel de intervenții,  chiar și în zona drumurilor publice. De asemenea, le mulțumim pentru răbdare și șoferilor care au circulat în zonă și au fost nevoiți să aștepte în coloană pe perioada lucrărilor.”, au transmis reprezentanții DRDP Brașov.

Traficul a fost restricționat pentru perioade scurte, fiind dirijat cu piloți de circulație. La această acțiune au participat și polițiștii rutieri.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *