Peste 30 de copii şi patru cadre didactice s-au autoevacuat dintr-un autocar, în Miercurea Ciuc. Ieșea fum de la o roată

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Peste 30 de copii și patru cadre didactice s-au autoevacuat dintr-un autocar, joi seara, după ce a început să iasă fum de la o roată.  Evenimentul s-a produs pe strada Brașovului din Miercurea Ciuc, la fața locului intervenind două echipaje de pompieri.

„La fața locului s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Echipajele ajunse la locul evenimentului au constatat faptul că este vorba despre un autocar, în care se aflau 33 de copii și 4 cadre didactice, care s-au autoevacuat.”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Harghita.

Potrivit sursei citate, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pompierii au  acționat pentru răcirea cauciucului.

sursa foto: ISU Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy