Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Peste 90 de câini și pisici, sterilizate gratuit în orașul Bălan (perioada 11-12 iunie)

În perioada 11-12 iunie, pe raza localității Bălan a avut loc acțiunea periodică de sterilizare gratuită pentru câini şi pisici cu şi fără stăpân.

Astfel, Primăria orașului Bălan informează că au fost sterilizate 93 de câini și pisici, astfel:
  • sâmbătă, 11 iunie, au fost 41 de animale sterilizate: pisici (26 femele, 6 masculi),  câini  (6 femele, 3 masculi)
  • duminică, 12 iunie,  s-a reușit sterilizarea a 52 de animale: pisici ( 24 femele, 4 masculi),  câini (17 femele, 7 masculi)
 Primăria orașului Bălan mulțumește voluntarilor implicați pentru efortul foarte mare depus și pentru sprijinul acordat localității.
Este vorba de următoarele persoane: Dima Emilia – Dr. Veterinar, Cubici Corina – Asistent veterinar, Iordache Cristina și Cocuz Camelia – din partea Grupului de Inițiativă Civica Happy Tails, Bârghișan Ioana și Manole Ilona – voluntari.
„Mulțumim încă o dată acestora, precum și locuitorilor care s-au implicat în campanie prin sprijinirea grupului de voluntari.”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook a Primăriei orașului BălanLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.