Petiție pentru Transformarea „Catedralei Mântuirii Neamului” în „Spitalul Neamului”

1

Articol disponibil în: Română

De câteva zile, pe internet circulă o petiție prin care se cere transformarea Catedralei Mântuirii Neamului în spital. 

„Dorim să transformăm această Catedrală ( nefolositoare ) în cel mai mare spital din România . De mici am fost învățați în școli, la ora de religie, să ne ajutăm aproapele și să îl iubim . De ce stăm și ne uităm?! De ce să nu acționăm ?? Hai !! POPORULE …RIDICĂ-TE!!!

Nu cer război, nu vreau moarte, vreau dreptate! Sunt sigur că și voi vreți asta! Îmi tremură mâinile când scriu și simt cum sângele românesc îmi hrănește dorința de dreptate. Cum să construiască o asemenea Catedrală, când copiii mor de foame și de frig pe străzi, când mamele plâng că nu au adăposturi, când bătrânii cerșesc?! Unde e Dumnezeu? Unde sunt preoții care ne învață porunca a 10 a („Să nu poftești nimic din ce este al aproapelui tău.” ) Românilor, fraților… să luptăm pentru noi, pentru viitorul nostru, să aducem un omagiu străbunilor noștri. Să vină „vedetele” care se scaldă în bani, să doneze, să văd oamenii in stradă, să adunăm tot poporul si să punem la pământ conducerea. Cum ei au putut să îl dărâme pe Ceaușescu, așa putem si noi să îi dărâmăm pe ei!!! Să semnăm petiția, să iesim în fața lor, în stradă și să le cerem dreptate. Noi ii conducem pe ei, nu ei pe noi”.

Petitia poate fi semnată aici.

1 Comentariu
  1. Pop Doina spune

    Risipa de bani care ar fi putut fi folositi in folosul neamului ca mantuirea o da doar Bunul Dumnezeu!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy