Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Petiție pentru Transformarea „Catedralei Mântuirii Neamului” în „Spitalul Neamului”

De câteva zile, pe internet circulă o petiție prin care se cere transformarea Catedralei Mântuirii Neamului în spital. 

„Dorim să transformăm această Catedrală ( nefolositoare ) în cel mai mare spital din România . De mici am fost învățați în școli, la ora de religie, să ne ajutăm aproapele și să îl iubim . De ce stăm și ne uităm?! De ce să nu acționăm ?? Hai !! POPORULE …RIDICĂ-TE!!!

Nu cer război, nu vreau moarte, vreau dreptate! Sunt sigur că și voi vreți asta! Îmi tremură mâinile când scriu și simt cum sângele românesc îmi hrănește dorința de dreptate. Cum să construiască o asemenea Catedrală, când copiii mor de foame și de frig pe străzi, când mamele plâng că nu au adăposturi, când bătrânii cerșesc?! Unde e Dumnezeu? Unde sunt preoții care ne învață porunca a 10 a („Să nu poftești nimic din ce este al aproapelui tău.” ) Românilor, fraților… să luptăm pentru noi, pentru viitorul nostru, să aducem un omagiu străbunilor noștri. Să vină „vedetele” care se scaldă în bani, să doneze, să văd oamenii in stradă, să adunăm tot poporul si să punem la pământ conducerea. Cum ei au putut să îl dărâme pe Ceaușescu, așa putem si noi să îi dărâmăm pe ei!!! Să semnăm petiția, să iesim în fața lor, în stradă și să le cerem dreptate. Noi ii conducem pe ei, nu ei pe noi”.

Petitia poate fi semnată aici.
Un comentariu la “Petiție pentru Transformarea „Catedralei Mântuirii Neamului” în „Spitalul Neamului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.