Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Petrecere întreruptă de poliţişti şi jandarmi, într-o comună din Harghita

La data de 06 aprilie 2021, în jurul orei 20:30, în cadrul activităţilor specifice desfăşurate în acţiunile de prevenire a răspândirii COVID-19, poliţiştii harghiteni au obţinut date şi indicii potrivit cărora, în satul Cuşmed din comuna Atid, are loc o petrecere privată în locuinţa unui sătean, cu participarea mai multor persoane.

„La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă, formată din poliţişti şi jandarmi, care au constatat prezenţa a 14 persoane într-o casă de locuit, unde se pare că avea loc sărbătorirea unei zile de naştere, cu încălcarea prevederilor Legii 55/2020.

Astfel, s-a procedat la identificarea şi sancţionarea persoanelor implicate, fiind aplicate 13 amenzi de câte 250 de lei participanţilor şi una de 5.000 de lei organizatorului.”, transmite IPJ Harghita.

IPJ Harghita reamintește cetăţenilor că în această perioadă evenimentele private de tip nunţi, botezuri sau alte petreceri sunt interzise, sens în care atât organizatorii cât şi participanţii riscă aspre sancţiuni.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *