Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Piața temporară și vineri, doar pentru producătorii agricoli

Foto: Ziar Harghita/arhivă

 

Primăria Municipiului Miercurea Ciuc a anunțat că de ieri s-a deschis în zona de parcare vestică a Arenei Erőss Zsolt piața agro-alimentară, pe un amplasament temporar de comercializare, exclusiv la dispoziția producătorilor agricoli.

După prima zi de deschidere, piața poate fi accesată și vineri, în data de 22 mai, între orele 9.00–19.00. Aproape 40 de producători agricoli oferă produsele: fructe, legume și răsaduri sezoniere.

De asemenea, punctul de comercializare a fructelor și legumelor de sub arcadele sediului Consiliului Județean Harghita s-a mutat în spațiul de lângă intrarea în Arena Erőss Zsolt, și este deschis zilnic între orele 9.00–19.00.

Săptămâna viitoare, înainte de sărbătoarea Rusaliilor catolice, în data de 29 mai, vineri piața temporară va găzdui târgul produselor tradiționale.

 

 

 

 
Un comentariu la “Piața temporară și vineri, doar pentru producătorii agricoli

  1. Munteanu Ovidiu

    Pentru a avea efect maxim, trebuie amenajata în stil supermarket, adică spațiul asfaltat cu mese într-o clădire acoperită. Parcare și cărucioare pentru ca clientul să nu aibă rețineri.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *