Pieton acroşat cu oglinda retrovizoare

0

Articol disponibil în: Română

Un conducător auto de 40 ani din Feliceni, a acroşat cu oglinda retrovizoare, în timp ce se deplasa pe DN 13 A, un pieton. În urma impactului pietonul a suferit leziuni corporale.

În data de 04.11.2015, ora 22.25, S.H.Z., de 40 ani, din Feliceni, în timp ce se deplasa cu o autoutilitară, pe DN 13 A, în direcţia Vlăhiţa – Miercurea Ciuc , l-a acroşat cu oglinda retrovizoare din partea dreaptă, pe R.D., de 49 ani, din Miercurea Ciuc, care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă, fără a purta vestimentaţie cu elemente reflectorizante. În urma impactului, pietonul a suferit leziuni corporale, fiind necesară transportarea sa la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul urmând ca în funcţie de aspectele constatate să se procedeze la aplicarea măsurilor legale.

Sursa: IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy