Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Planul Urbanistic General al Municipiului Gheorgheni

  MUNICIPIUL GHEORGHENI cu sediul în municipiul Gheorgheni, P-ţa Libertăţii, nr. 27, judeţul Harghita titularul planului:

“Plan Urbanistic General al Municipiului Gheorgheni”, anunţă publicul interesat asupra deciziei de încadrare: planul se supune evaluării de mediu fără efectuarea evaluării adecvate şi este necesară obţinerea avizului de mediu.

Documentaţia care a stat la baza deciziei privind etapa de încadrare poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia mediului Harghita din Miercurea Ciuc, str. Márton Áron, nr. 43, în zilele luni-joi între orele 800-1630, vineri între orele 800-1400.

Observaţiile justificate ale publicului pentru reconsiderarea deciziei luate ca urmare a parcurgerii etapei de încadrare se primesc zilnic, la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Harghita, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării anunţului;

Tel: 0266-312454; 0266-371313; fax: 0266-310041;

Proiectul deciziei etapei de încadrare se află la următoarea adresă de internet: apmhr.anpm.ro/Reglementări/Avizul de mediu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.