Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Politicienii maghiari iar au jucat la două capete și au pierdut

Total neinstruiți și neancorați în realitățile politice ale României, politicienii maghiari nu s-au poziționat de partea social democraților clar înainte de alegeri, stând să vadă care și cum câștigă ca să sară în barca care trebuie, doar că la alegerile acestea… țeapă, pentru formarea guvernului și a majorității nu a mai fost nevoie de UDMR sau alte partide etnice.
Uite așa, jucând la două capete, maghiarii au dau cu piciorul la o oportunitate politică.
La cum știm noi că guvernează cei de la PSD și la cum știm că le-au dat șuturi în fund PSD-iștilor politicienii maghiari din Harghita, presupunem că acum situația se va înrăutăți considerabil și nu prea vor mai fi băgați în seamă cei din Harghita când va veni vorba de împărțit bani și resurse.
Până acum, aleșii PSD din Harghita, puțini la număr, vreo câțiva consilieri, câțiva primari, etc. nici nu erau luați în considerare când cereau ceva Consiliului Județean Harghita, ba de multe ori nici nu li se răspundea la telefon. Chiar suntem curioși cum vor rezolva această problemă aleșii maghiari din Harghita, căci problema este cât casa. Cei pe care ei îi tratau cu spatele acum sunt la guvernare.

Iosub Robert
Un comentariu la “Politicienii maghiari iar au jucat la două capete și au pierdut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.