Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Politicienii maghiari nu mai vor autonomie, vor unire cu PSD-ul

Brusc și deodată, mai toți politicienii maghiari din România au tăcut și nu mai țipă după autonomie, steaguri, limbă oficială și restul. Deodată parcă au simțit miros de cașcaval și au trecut la negocieri serioase pentru a ajunge și ei în vreun fel la guvernare.

Ce vor să facă politicienii maghiari într-un guvern de care ar vrea sa fie independenți cu tot cu teritoriul pe care îl reprezintă e aproape imposibil de înțeles. Unii autointitulați lideri maghiari chiar spun că teritoriul, cu tot cu oameni pe care ei îi reprezintă, vor să se separe de România, să fie autonomi, le-au furat românii teritoriu și multe alte lucruri pe care nu le contrazicem noi acum, ci doar întrebăm: Păi bine mai ipocriților, voi vreți să fiți parteneri de guvernare, să va aflați în coaliție politică, să faceți parteneriate, să stați la aceeași masă chiar cu cei pe care-i acuzați că v-au furat teritoriu, va discriminează și au pus DNA-ul și serviciile pe oamenii voștri? Ce porcărie mai e și asta, domnilor politicieni maghiari? Pe cine credeți voi că mai prostiți? Credeți că nu vede toată lumea că de fapt voi vreți doar la cașcaval?

Sperăm să vedem la următoarele alegeri cum maghiarii își vor alege reprezentanți care să se bată pentru ei și pentru drepturile lor, nu tot politicieni care se predau de fiecare dată în fața partidelor care se află la putere în România.

Iosub Robert
Un comentariu la “Politicienii maghiari nu mai vor autonomie, vor unire cu PSD-ul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.