Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Polițist local din Odorheiu Secuiesc, târât cu mașina de un șofer

Miercuri, 8 decembrie 2021, în jurul orei 13:30, Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată cu privire la faptul că un localnic în vârstă de 40 de ani, ar fi agresat un  agent de poliție local care funcționează în cadrul Primăriei Municipiului Odorheiu Secuiesc.

”În urma primelor cercetări efectuate, polițiștii au stabilit că, în jurul orei 09:15, un agent din cadrul Poliției Locale Odorheiu Secuiesc, în timp ce se afla în executarea serviciului de patrulare pe strada Kuvar din localitate, ar fi observat mai multe autoturisme staționate neregulamentar, motiv pentru care a procedat la legitimarea conducătorilor auto.
În timpul acestei activități, bărbatul de 40 de ani a încercat să se îndepărteze de autoturismul său, iar după ce agentul de la poliția locală i-a solicitat să prezinte actele de identitate pentru a fi sancționat, acesta s-a deplasat la autoturism, a urcat la volan și a pus în mișcare autoturismul, situație în care polițistul local a încercat să-l oprească și a rămas agățat de autoturism pe o distanță de aproximativ 8-10 metri.
După acest eveniment, conducătorul autoturismului și-a continuat deplasarea, iar polițistul local s-a deplasat la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea sa.”,  a informat IPJ Harghita.

Conform Poliției Locale a Municipiului Odorheiu Secuiesc, autorul agresiunii nu este la prima faptă de acest gen, în 2019 el agresând un alt polițist local.
„Ieri dimineață, conducătorul unui autovehicul ce staționa neregulamentar ocupând în întregime trotuarul s-a opus legitimării și punându-și în mișcare autoturismul i-a cauzat leziuni corporale unuia dintre colegii noștri. După incident, colegul nostru a fost examinat la secția urgență a spitalului municipal.
Dorim să evidențiem faptul că autorul agresiunii nu este la prima faptă de acest gen, în cursul anului 2019 el agresând un alt coleg polițist local. Privitor la cele întâmplate, am sesizat autoritățile competente sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, cercetările fiind demarate în cauza.
„Considerăm ca fiind inacceptabilă și condamnăm orice manifestare de această natură, totodată arătăm că aceasta nu ne poate împiedica să ne desfășurăm activitatea în mod corespunzător, pentru asigurarea siguranței cetățenilor acestui oraș și în conformitate cu atribuțiile conferite de lege.”, se precizează pe pagina de Facebook a Poliției Locale a Municipiului Odorheiu Secuiesc.

În cauză sunt continuate cercetările, în vederea stabilirii tuturor cauzelor și împrejurărilor evenimentului, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de ultraj.

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.