Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Poliţişti, specialişti şi medici veterinari în acţiune, pentru siguranţă şi sănătate în judeţul Harghita

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 04.06.2020, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita a fost organizată o acţiune cu forţe mărite, la care au participat 25 de specialişi ai mai multor structuri operative, precum şi doi doctori din cadrul D.S.V.S.A. Harghita.

În cadrul acestei ample acţiuni, au fost vizate atât respectarea normelor legale în domeniul sănătăţii populaţiei cât şi prevenirea şi combaterea contrabandei cu produse din tutun şi alcool şi a activităţilor ilicite de comerţ.

Echipele participante au verificat 48 de autovehicule în traficul rutier şi au efectuat controale directe la 28 de agenți economici.

În urma neregulilor constatate, 27 de persoane au fost sancţionate contravenţional, potrivit legislaţiei în vigoare, cuantumul total al celor 45 de amenzi aplicate ridicându-se la aproape 130.000 de lei.

De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare totală de aproximativ 7.500 de lei, respectiv 1.480 de ţigarete, cafea, băuturi alcoolice şi diferite produse alimentare şi artizanale, precum şi 555 de lei, reprezentând sume de bani nejustificate.

Poliţiştii harghiteni vor continua să acţioneze şi în perioada următoare, pentru asigurarea unor condiţii optime de normalitate şi legalitate, în toate domeniile.

  • IPJ HarghitaFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *