Polițiștii au recuperat bunuri de circa 4.000 de lei de la un bărbat din Gheorgheni, sustrase de la o femeie din Ungaria

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Poliţiştii harghiteni au identificat un bărbat de 52 de ani, din municipiul Gheorgheni, de la care au recuperat bunuri de circa 4.000 de lei, sustrase de la o femeie din Ungaria.

La data de 28.11.2019, în uruma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate pe parcursul ultimelor două zile, poliţiştii harghiteni au identificat un localnic de 52 de ani, din municipiul Gheorgheni, bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt.

Din datele şi indiciile obţinute de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, la data de 26.11.2019, în jurul orei 16:50, cel în cauză ar fi sustras bagajele unei femei de 39 de ani, din Ungaria, lăsate nesupravegheate pe trotuarul din apropierea unui hotel din municipiul Gheorgheni.

Prejudiciul de aproximativ 4.000 de lei, constând într-unu troler, un laptop, o tabletă, o geantă de voiaj, un rucsac mic, 45.000 de forinți, produse alimentare, documente şi bunuri personale personale, a fost recuperat în totalitate și restituit părţii vătămate.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy