Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Polițiștii au recuperat telefonul mobil furat dintr-o grădinița din comuna Subcetate

Telefon mobil, sustras dintr-o grădiniţă în urmă cu aproape o lună, recuperat de poliţişti la o zi de la sesizare, de la o localnică de 23 de ani, din comuna Subcetate.

La data de 16.04.2019, ca rezultat al unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate de polițiștii harghiteni, a fost identificată M.A. de 23 de ani, din comuna Subcetate, bănuită de sustragerea unui telefon mobil.

În fapt, la data de 15.04.2019, Postul de Poliție Subcetate a fost sesizat de o localnică despre faptul că, la data de 19.03.2019, în jurul orei 09:00, în timp ce se afla cu fiul ei la grădiniță, şi-a lăsat telefonul mobil pe o poliță aflată în hol şi a intrat în sala unde se aflau copiii și educatoarea, iar după aproximativ 10 minute când a revenit în hol, a constatat că persoane necunoscute i-au sustras telefonul, cauzându-i un prejudiciu de circa 500 de lei.

Telefonul în cauză a fost recuperat de poliţişti şi restituit păgubitei, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt”, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *