Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Polițiștii harghiteni, în tabăra de vară pentru tineri  „Casa Pâinii”

Tabăra de vară pentru tineri  „Casa Pâinii” din localitatea Izvoare a Județului Harghita a fost locul de întâlnire al polițiștilor harghiteni, din cadrul Biroului Siguranță Școlară, Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității însoțiți de specialiști antidrog din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Harghita, cu tinerii și adulții care au participat la desfășurarea unei activități ce are ca scop principal prevenirea consumului de droguri, țigări și alcool.

„Întâlnirea a fost una reușită, copiii și tinerii fiind activi pe toată perioada desfășurării acțiunii.
Cei prezenți au fost informați cu privire la riscurile la care se expun atunci când aleg să consume alcool sau alte substanțe interzise, la efectele pe care le au aceste atât asupra sănătății fizice, mintale, a relațiilor cu familiile sau prietenii, a calității vieții în general.”,
informează IPJ Harghita.

Cu aceeași ocazie, polițiștii le-au vorbit și de modalitățile de prevenire a situației de victimă a unor infracțiuni de furt sau chiar tâlhărie.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.