Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Poliţiştii harghiteni sunt în căutarea lui BOZODI FERENC, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, plecat de acasă de câteva zile

Foto: IPJ Harghita

 

Persoanele care pot da relaţii utile pentru găsirea persoanei dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112, ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

La data de 27.06.2020, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de o localnică despre faptul că, în dimineaţa precedentă în jurul orei 09:00, fiul său BOZODI FERENC, în vârstă de 55 de ani, a plecat de acasă fără a preciza destinația și nu a mai revenit.

La momentul plecării de la domiciliu, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni de tip salopetă de culoare albastru cu gri şi o cămaşă cu mânecă scurtă multicoloră, predominant verde, era încălţat cu pantofi sport de culoare închisă, nu avea asupra sa actul de identitate, avea telefonul mobil însă nu răspunde la apeluri.

Semnalmente: aproximativ 170 cm înălţime, circa 90 kg, păr șaten tuns scurt, ochi verzi.

Persoanele care pot oferi orice fel de informaţii cu privire la cel în cauză sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112, ori să se adreseze primului poliţist întâlnit sau celei mai apropiate unităţi de Poliţie.
Vă mulţumim!

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.